Boerenbuffetten, zelfgemaakte, ambachtelijke streekproducten ten top!

Boerenbuffetten onderscheiden zich van koude buffetten door de nadruk meer op de vleesgerechten met brood en minder op de salades te leggen.

Maak in het menu links de keuze om de samenstelling van het buffet te bekijken.

Scroll naar beneden om de verschillende buffetten te bekijken.

Bij ieder buffet staat het aantal personen ter indicatie, dit is niet bindend. Wilt u een ander gerecht bij een buffet? Dat is altijd mogelijk!
Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

'Sippenaeken'

Een Limburgse borrelplank om bij een biertje of glaasje wijn van te genieten

€ 7,00 per persoon

Hoofdkaas
Zeeuws spek
Gegrilde ham met kruiden
Uiengehakt, preigehakt en gehaktbrood
Hamspekreepjes
Droge worst in blokjes
Kaas in blokjes
Gehaktballetjes
Diverse zuren zoals augurkjes en uitjes
Ambachtelijk gestookte stroop, mosterd
Diverse soorten versgebakken ovenbrood


'Hombourg'

Een Limburgs buffet om als lunch te gebruiken.

€ 11,50 per persoon | vanaf 15 personen

Hoofdkaas
Limburgse boerenpastei
Huisgedroogde boerenham met meloen
Gehaktbrood op grootmoeders wijze
Gegrilde ham met kruiden
Boerenmetworst
Hamspekreepjes
Gehaktballetjes
Een plateau van diverse patésoorten
Een Voerens kaasplateau met heerlijke rommedoe
Huisgemaakte koude schotel
Diverse salades bereidt van vers gesneden groenten, fruit en noten en een heerlijke dressing
Diverse zuren zoals augurkjes en uitjes
Uitjes Monegask saus
Ambachtelijke stroop, mosterd en roomboter
Diverse soorten vers afgebakken ovenbrood

Dit buffet is uit te breiden met één van onze heerlijke soepen.


'Voeren'

Een Limburgs buffet om als lunch of avondeten te gebruiken. Diverse vleeswaren en specialiteiten uit eigen keuken met accent op het Limburgse Varken Livar

€ 17,60 per persoon | vanaf 15 personen

Een plateau van diverse patésoorten en Hausmacher leverworst, Nederlands kampioen 2005
Huisgedroogde Livar Nootham, licht gerookt met meloen
Huisgedroogde boerenham
Gegrilde stroopham, ham van het Livar varken is gemarineerd met ambachtelijke stroop en op lage temperatuur gegaard
Zacht gegaard Livarspek
Een Voerens kaasplateau met onder andere heerlijke Rommedoe en Val Dieu kaas

Als warm gerecht een stoofpot van Livarnek met diverse groenten en Gerardus Kloosterbier.

Huisgemaakte koude schotel
Diverse salades bereidt van vers gesneden groenten, fruit en noten en een heerlijke dressing
Uitjes Monegask
Diverse zuren zoals augurkjes en uitjes
Ambachtelijke stroop, mosterd en roomboter
Diverse soorten vers afgebakken ovenbrood